Wednesday, June 6, 2012

Νέες Εξελίξεις στο Μέτωπο της Τουαλέτας

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε ασχοληθεί με τις τουαλέτες και, είναι αλήθεια, είχαμε ξενίσει. Η τουαλέτα είναι μια μηχανή, στην κυριολεξία, αναπόσπαστη από την καθημερινότητά μας, γι αυτό κι εμείς με την τουαλέτα έχουμε μια προσέγγιση φιλική. Είναι γνωστό εξ άλλου ότι η τουαλέτα είναι καθρέπτης του πολιτισμού. Το θέμα αναδεικνύει ακριβώς αυτό: Τις πλευρές που βλέπουμε αυτό το προσωπικό σημείο αναφοράς της καθημερινότητας, αν το σεβόμαστε και πως το αντιμετωπίζουμε. Γιατί αν το σεβόμαστε, σεβόμαστε τον εαυτό μας. Εμάς μας ενδιαφέρει η πλευρά του χιούμορ. Κι εκεί σταθήκαμε, με αγάπη.
Στο μέτωπο, λοιπόν, της τουαλέτας έχουμε εξελίξεις. Στα είδη γνωστά προστέθηκε και

1) Η τουαλέτα ενυδρείο. 

Εδώ τι να πούμε; Οτι η ανθρώπινη φαντασία δεν έχει όρια; Ή ότι, όπως είπε ο Αϊνστάιν, η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια; Διαλέξτε.




2) Τουαλέτα Υπονοούμενο
Αφού επί χρόνια ο λαός χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως "μυρίζει", "απόπατος" κ.λ.π. για το πολιτικό γίγνεσθαι και τους πολιτικούς, η κυρίαρχη τάξη αντεπιτίθεται και όπως βλέπετε δημιουργεί τουαλέτες για τον εαυτό της, που επιβεβαιώνουν ότι κυριαρχεί.



     Όχι βέβαια. Πρόκειται για τουαλέτες Τέχνης, που απλά σε προδιαθέτουν να αδιάσεις ευχάριστα.

3) Ο ΒΕΣΠΑΣΙΑΝΌΣ ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!
Ο ρωμαίος αυτοκράτορας που έβαλε φόρο στις τουαλέτες και απαντούσε σε όσους τον κατηγορούσαν για υπερβολή στους φόρους, ότι "το χρήμα δεν μυρίζει", επιστρέφει. Βρήκε μιμητές στη σύγχρονη εποχή. Ιδού η τουαλέτα που μαζεύει χρήματα για το κράτος.



4) ΚΑΤΟΥΡΆΝΕ ΌΡΘΙΕΣ !!!!!!
Το σοβαρότερο όμως ζήτημα είναι ότι οι γυναίκες μπορούν πλέον να κατουράνε όρθιες !!!!!!! Ένα ακόμη αντρικό κάστρο έπεσε !!! Γιατί κυρία μου;;; Ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε. Και σένα ακόμη μια φορά σε βάζει ο επιτήδειος να Τον αμφισβητείς. Είναι κατάσταση αυτή;;; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει !!!



ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΆΘΕ ΓΥΝΑΊΚΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΣΤΗΝ ΤΣΆΝΤΑ ΤΗΣ.


No comments:

Post a Comment